RB Graving er en familiebedrift med over 40 års erfaring. Helt fra starten har vi lagt stor vekt på tillit og godt samarbeid med kunden. Vi har yrkesstolthet i blodet og  legger vår ære i å gjøre en skikkelig jobb.

Full dokumentasjon fra A til Å er en selvfølge for oss. Vi bruker aktivt  HMS kvalitetssikring i den daglige driften. Hele arbeidsprosessen dokumenteres og fotograferes. Du kan derfor være trygg på at alt er forskriftsmessig gjort, selv om du ikke selv har mulighet til å være tilstede.

Våre digitale styrings- og kvalitetssystemer sikrer at all informasjon er tilgjengelig og oppdatert 24/7. Du slipper avbrudd i arbeidet  fordi vi alltid kan vise nødvendige dokumenter hvis eksempelvis kommunen eller Arbeidstilsynet kommer på kontroll.

Vi er stolte over vår godkjenning i Tiltaksklasse 2, som vi har hatt uten anmerkninger siden 1998.  Det betyr at vi har tillatelse til å grave i offentlig vei, noe som bedrifter som kun er godkjent for Tiltaksklasse 1 mangler. Dette er også din garanti for vår seriøsitet og kompetanse.

Vi er medlem av MEF, Maskinentreprenørenes  Forbund, og godkjent som lærlingbedrift.

Ansatte

Rune Berntsen

Rune Berntsen
Daglig Leder

Har fagbrev i anleggsmaskingførerfaget og er sønn av Roy Johan Berntsen som startet firmaet helt tilbake på 60-tallet. «Jeg har vokst opp med RB Graving, det ligger i blodet mitt! Før satt jeg bak spakene på gavemaskinen. Nå bygger jeg videre på den gode grunnmuren firmaet har for å sikre sunn vekst, enda flere fornøyde kunder,  trygge arbeidsplasser og bevare vårt godt arbeidsmiljø.»

Lois Ojea

Lois Ojea
Maskinfører

christina Spantell

Christina Spantell
Kontoransvarlig

Andreas Bryhn

Andreas Bryhn
Maskinfører

RB Graving er en familiebedrift med over 40 års erfaring. Helt fra starten har vi lagt stor vekt på tillit og godt samarbeid med kunden.

Rune Berntsen, Daglig leder